Saznajte više

Mi smo jedan od vodećih proizvođača materijala za suhu gradnju. Zahvaljujući tome što smo dio portfelja Etex grupe koja se sastoji od više od 60 brendova, posjedujemo široko iskustvo i znanje u području građevinarstva. Svojim partnerima nudimo najbolju moguću podršku i prilikom izvođenja najizazovnijih projekta implentirajući inovativne sustave gradnje.

PROIZVODI I SUSTAVI

PROIZVODI I SUSTAVI

PROIZVODI I SUSTAVI

Razvijamo proizvode i sustave zahvaljujući kojima će vaši objekti biti topliji, tiši i sigurniji za život i rad. Pomoću gipskartonskih ploča stvaramo tisuće različitih sustava koji će vam omogučiti izvođenje najzahtijevnijih objekata.

Centar znanja

Centar znanja

Centar znanja

Provjerite naše članke, novosti, obrazloženja, savjete i korisne dodatne informacije o proizvodima i sustavima te o području suhe gradnje općenito.

DOKUMENTACIJA

DOKUMENTACIJA

DOKUMENTACIJA

Siniat proizvodi osmišljeni su tako da mogu savladati sve izazove vaših projekta. Ovdje smo kako bismo vam pružali podršku tijekom procesa specificiranja, projektiranja i gradnje. Posjetite našu arhivu dokumenata kako biste pronašli sve što vam je potrebno.

O SINIATU

STRUČNJAK ZA SUHU GRADNJU

Siniat je jedan od vodećih proizvođača materijala za suhu gradnju za eksterijere i interijere. Kao dio Etexa, velike industrijske grupacije s portfeljem od 60 brendova diljem svijeta, posjedujemo široko znanje i iskustvo u građevinarstvu. A upravo to znanje omogućuje nam da pružamo podršku svojim partnerima i neprestano unosimo inovacije u načine gradnje.

Saznajte više o Siniatu

PRONAĐITE SINIAT DISTRIBUTERA

Slika karte dijela karte sa Zagrebom u centru

PRONAĐITE SINIAT DISTRIBUTERA

Pomoću našeg alata pronađite najbližeg Siniat distributera prema poštanskom broju.

Inovativna, inteligentna i učinkovita rješenja

Ispitana i certificirana rješenja

Predani održivoj gradnji