Proizvodi i sustavi

 

Proizvodi za suhu gradnju

Siniat proizvodi za suhu gradnju. Provjerite potpunu ponudu naših proizvoda za suhu gradnju!

Gipskartonske ploče

Gipskartonske ploče Siniat izrađene su tako da udovoljavaju svim normama i zahtjevima suhomontažnih sustava. Čak i više, Siniat nudi posebne gipskartonske ploče koje su dizajnirane da zadrže svoje karakteristike i u najtežim uvjetima. Naš asortiman gipskartonskih ploča uključuje, ali nije ograničen na one predstavljene na ovoj stranici.

Završna obrada

Dobri projekti uvijek započinju dobrom bazom. Siniat to zna i nudi visokokvalitetni gips pogodan za različite primjene: priprema podloge, izravnavanje velikih ili malih nepravilnosti na zidnim i stropnim površinama ili čak lijevanje različitih kalupa i oblika.

Metalni profili

Nudimo širok raspon metalnih profila koji će vam pomoći u izgradnji savršenog sustava od gipskartonskih ili cementnih ploča. Posebna rješenja koja su razvili naši stručnjaci pomažu u postizanju boljih zvučnih ili seizmičkih karakteristika. Različite vrste profila i pribora udovoljavaju svim standardima i zahtjevima. Mijenajući iskustva s instalaterima, u mogućnosti smo kontinuirano razvijati svoje sustave kako bismo poboljšali karakteristike i povećali učinkovitost na gradilištima.

Učvršćivanje

Ne bi bilo moguće stvoriti cjelovite sustave, bez vijaka i pribora. Za naše sustave suhe gradnje imamo široku paletu vijaka i traka, metalnih ovjesa i šipki. Opsežnim ispitivanjima i metodama pokušaja i pogrešaka razvili smo konektore za zidove sa svojstvima zvučne izolacije, tako da se zvuk neće prenositi kao kod standardnih konektora. Savršeno za upotrebu u hotelima u kojima je privatnost presudna.

Profesionalni sustavi suhe gradnje

Odaberite Siniat sustav suhe gradnje! Profesionalni sustavi za izvedbu stropova, pregradnih zidova, obloga, unutarnjih i vanjskih zidova.

Šahte

Šahte sastoje se od tri sloja NIDA gipskartonskih ploča s jedne strane i metalnog okvira iznutra.
Inovativna, inteligentna i učinkovita rješenja
Ispitana i certificirana rješenja
Predani održivoj gradnji