Proizvodi i sustavi

 

Proizvodi za suhu gradnju

Siniat proizvodi za suhu gradnju. Provjerite potpunu ponudu naših proizvoda za suhu gradnju!

Gipskartonske ploče

Gipskartonske ploče

Siniat nudi posebne gipskartonske ploče koje su dizajnirane da zadrže svoje karakteristike i u najtežim uvjetima. Provjerite našu ponudu!

Žbuke i praškasti proizvodi

Žbuke i praškasti proizvodi

Pregledajte našu paletu gipsanih žbuka i masa. Nudimo vam gipseve ojačane vlaknima, električarske, modelarske i za druge posebne primjene.

Završna obrada

Završna obrada

Siniat nudi visokokvalitetne gipsane mase za različite primjene u završnoj obradi. Provjerite našu ponudu masa za gletanje i ispunu spojeva!

Cementne ploče

Cementne ploče

Pregledajte našu ponudu cementnih ploča ojačanih vlaknima za primjenu u skoro svim uvjetima. Siniat: Ime inovacija u suhoj gradnji.

Metalni profili

Metalni profili

Pregledajte naš široki raspon metalnih profila za izgradnju sustava od gipskartonskih ili cementnih ploča - za bolje zvučne i seizmičke karakteristike.

Učvršćivanje

Učvršćivanje

Za sustave suhe gradnje nudimo široku paletu vijaka i traka, metalnih ovjesa, i konektora za zidove sa svojstvima zvučne izolacije. Provjerite našu ponudu!

Profesionalni sustavi suhe gradnje

Odaberite Siniat sustav suhe gradnje! Profesionalni sustavi za izvedbu stropova, pregradnih zidova, obloga, unutarnjih i vanjskih zidova.

Šahte

Šahte

Pregledajte našu ponudu šahtova za sustave suhe gradnje koja se sastoje od tri sloja NIDA gipskartonskih ploča i metalnog okvira iznutra.

Inovativna, inteligentna i učinkovita rješenja

Ispitana i certificirana rješenja

Predani održivoj gradnji