Konfigurator sustava gipskartonskih ploča CREATEX® HELIX

Konfigurator sustava gipskartonskih ploča CREATEX® HELIX

PRISTUPITE KONFIGURATORU

 

U potrazi za inovativnim, kreativnim estetskim konceptima, Siniat je razvio novu jedinstvenu kolekciju gipskartonskih ploča za apsorpciju zvuka CREATEX® i CREASON®, koje stropove čine ključnim dizajnerskim elementom.

Ploče CREATEX® dostupne su u tri kolekcije, naime Helix i Infinity kao dio CREATEX® sustava i Matrix kao dio CREASON® sustava. Kolekciju Helix čine 3 modela – CRYSTAL, TWEED i VERDE - koji otvaraju jedinstvene estetske perspektive. Svaki je model dostupan u 3 komplementarna i evolucijska motiva, ovisno o intenzitetu perforacije gipskartonskih ploča, kako bi stropovima pružili jedinstven i moderan izgled:

  • CRYSTAL model, za beskonačno rotacijsko kretanje,
  • TWEED model, s perforacijama inspiriranim tekstilom, koji podsjećaju na geometriju tkanine,
  • VERDE model, kombinacija inspirirana prirodom, dočarava grane bambusa.

Konfigurator za kolekciju Helix

Kroz svoje iskustvo, Siniat predlaže rješenja za uređenje interijera prilagođena svim vrstama zgrada, novim ili onim rekonstruiranim. Jedan od alata koji će Vam olakšati traženje idealnog rješenja je novi konfigurator CREATEX® Helix.

Omogućuje Vam da ispitate sve estetske aspekte ove nove kolekcije provjeravanjem realnog izgleda novih jedinstvenih motiva u 3 realistična virtualna prostora:

  • Crystal / Trgovački centar
  • Tweed / Biblioteka
  • Verde / Ured

Preuzmite svoju konfiguraciju

Sviđa li vam se konfiguracija koju ste izabrali? Možete je preuzeti ili dijeliti e-poštom samo jednim klikom.

PRISTUPITE KONFIGURATORU

 

Zvučno-apsorpcijske ploče CREATEX® HELIX

Akustična ploča Helix iz linije zvučno-apsorpcijskih perforiranih gipskartonskih ploča CREATEX® inovativnog je dizajna i razvijena u skladu s aktualnim arhitektonskim trendovima. Danas arhitekti traže inovativan estetski koncept, a CREATEX® Helix idealno je rješenje i za najzahtjevnije projekte.

U obrazovnim institucijama, restoranima ili konferencijskim salama, gdje je prisutna prekomjerna buka i nelagoda, ploče poboljšavaju sposobnost slušanja.